2010. február 3., szerda

Tudósítás Törpfalváról 1

 




.....hírek gyerekek, és hozzám hasonló gyermeteg felnőttek
számára.



Sosincsvégehókúszpókkrónikák 11426 -ik tudósításában a következőket olvashatjuk Okoska tollából, és látható munka közben is, amint felteszi kérdéseit. Hókúszpók minden kérdésre válaszolt: "ártatlan vagyok, ártatlan vagyok".A cikk az alábbi tartalommal jelent meg.
Végre!
Rács-mögé került Hókuszpók az ismert törphajkurászó. A Fő-Törp-Őr nyomozó elmondása szerint, a házkutatás során, hogyan kell törpökből, és éppen ezért tiltott törppörkölt receptek gyűjteményére bukkantak egy titkos dobozkában. Hókúszpók váltig állítja, hogy ártatlan, csupán a leendő Törp Múzeum számára gyűjtötte e különleges recepteket. Miauuu.. aki Hókúszpók tettestársa, jelen pillanatban még bujkál, de már nem sokáig. Többen is látták, hogy egy öreg ház meleg kéményét kerülgeti a jelenlegi fagyos éjszakákon. A Törp-Őr szóvivő szerint elfogása egyszerű, megszüntetik a fűtést és egy idő után a didergő Miauuuu... lemászik a már hideg kémény mellöl, és karmait behúzva, önként megadja magát.
A helyszínről, Okoska törpös töprengéseit olvashatták.
Eme kis zagyvaság azzal a céllal íródott, és készült a fotó, hogy csökkentse, feloldja a háborús írások esetleges sokkoló hatását az arra hajlamos olvasók körében. Akit esetleg ez a nagy marhaság sokkol, arra sajnos nem jut eszembe semmiféle megoldás.

2 megjegyzés:

Jackdaw írta...

hahaha, törppörkölt:D. Az törpből, vagy törpnek készült?

james 36 írta...

Az van oda írva, és idézném:
"hogyan kell törpökből"